پاسخ به سوالات و مشکلات کامپیوتری

پاسخ به سوالات و مشکلات کامپیوتری

در این صفحه به سوالات کامپیوتری شما کاربران در حد تخصص و دانش پاسخ داده می‌شود، ولی حتما قبل از پرسیدن سوال نکات زیر را حتما رعایت نمایید چون به دلیل بالا بودن تعداد سوالات و وقت کم سوالاتی که این موارد و سوالات مشابه زیر را پرسیده باشند، بدون جواب می‌ماند:

.

سوالات و مشکلات رایج کامپیوتری

۱- سیستم من بالا نمی‌آید و یا بعد از روشن شدن ریستارت می‌شود و یا خطای Boot می‌دهد و ریکاوری می‌خواهد.

برای رفع این موارد شما باید اول دلیل اصلی مشکل خودتان را پیدا کنید و از نرم‌افزار شروع کنید. اگر سیستم شما در حد بالا آمدن به مرحله‌ی تنظیمات BIOS می‌رسد با این روش آن را Diagnostic یا مشکل یابی نمایید. اکثرا فایل بوت از روی هارد شما پاک شده که باید دیسک ویندوز را در سیستم گذاشته و به مرحله‌ی Repair آن بروید تا مشکلات بوت را خودکار حل نماید. کار بعدی برای تست خرابی سخت‌افزار جدا کردن هارد، رم و سخت‌افزارهای دیگر از سیستم و تست روشن شدن آن هست که اگر مثلا با در آوردن رم سیستم بدون مشکل روشن شد و بالا آمد یعنی رم یا محل قرار دادن آن خراب هست. همچنین صداها و بوق‌های بالا آمدن سیستم در مشکل یابی آن بسیار کمک می‌کنند که در این لینک می‌توانید معنی این صداها را مشاهده نمایید. سایر مشکلات شما در این مورد با رفع نشدن با این روش‌ها سخت‌افزاری هست و باید کیس یا لپ‌تاپ به تعمیر یا گارانتی آن برده شود.

.

۲- از کجا بفهمم هک شده‌ام؟ تلگرام من آیا هک شده؟ برای مقابله با هک در اینستاگرام چه باید کرد؟

خیلی از سوالات این روز کاربران از بنده این سه سوال هست و جواب آنها را در این لینک داده‌ام. اول آن را مطالعه نمایید و در صورت داشتن سوال بیشتر در همان مطلب بپرسید و لازم نیست به ایمیل و تلگرام بنده بابت آن پیغام دهید.

.

۳- آیا این سخت‌افزار بازی من رو می‌کشه و سخت‌افزار من توان اجرای این بازی را دارد؟

کافیست شما به سایت Can I Run It رفته و در وسط صفحه بازی را انتخاب کرده و سپس سیستم خودتان را هم در زیر آن شرح دهید تا حداقل سیستم مورد نیاز برای آن بازی را استخراج کرده و با سیستم شما مقایسه می‌کند و به شما اعلام می‌کند که شما می‌توانید یا نه؟ البته خیلی از اوقات با کم کردن کیفیت بازی تا حدی می‌توان در سیستم ضعیف نیز اجرا کرد. (برای اطلاعات بیشتر در مورد بهبود نرم‌افزاری این مطلب خوانده شود)

.

۴- مانیتور تصویری ندارد و سیاه هست ولی کیس روشن هست، مشکل کجاست؟

این سوال نیز بارها پرسیده شده و دلیل این مشکل چند حالت بیشتر نیست! باید اول از منبع مشکل بررسی کنید. یعنی پشت کیس خودتان را ببینید، اگر سیم VGA هست و به کارت گرافیک وصل هست، آن را موقتا به خروجی مادربورد وصل کنید و اگر مانیتور شما قابلیت اتصال با HDMI را دارد با این کابل کیس را به مانیتور وصل کرده و تست کنید، اگر باز هم خروجی نداشتید و حتی لوگوی مادربورد را هم نشان نمی‌دهد یعنی مشکل سخت‌افزاری هست و ربطی به تنظیمات BIOS و کارت گرافیک ندارد. در صورت امکان با یک مانیتور و سیم دیگر نیز می‌توانید سالم بودن کیس را مطمئن شوید.

.

۵- فایل فشرده از اینترنت دانلود کردم و موقع باز کردن خطا می‌دهد، چطور این مشکل را رفع کنم؟

فایل‌هایی که از اینترنت دانلود می‌شوند ممکن است ناقص دانلود شود! برای مطمئن شدن شما می‌توانید CRC فایل و حجم را با سایت مقایسه کنید و در صورت امکان باید فایل دوباره دانلود بشود و اگر باز هم خطا داشت یا فایل از منبع خراب هست و باید به ادمین سایت اطلاع دهید یا اینکه سمت سیستم شما هست و باید خطا را دقیق مطالعه کرده و بدانید خطا از چه موردی هست. اگر فایل خراب باشد. در کل تمامی خطاهای مشاهده شده در فایل فشرده در این مطلب آورده شده می‌توانید مطالعه کنید.

.

۶- این سخت‌افزار با مادربوید و پاور سیستم من می‌خواند؟ یا سوالات دیگر در مورد ارتقا سیستم

ببینید دوستان عزیز، من فروشنده و اسمبلر سیستم نیستم که تجربه‌ی این کارها را داشته باشم یا کار روزمره‌ی من این باشد! من برنامه‌نویس و طراح نرم‌افزار سیستم هستم! در مورد سخت‌افزار هم اطلاعاتی دارم که قابل توصیه به دیگران شاید نیست و ممکن هست درست نباشد! خود فروشنده سیستم سخت‌افزاری هم شما اگر کیس ببرید و بخواهید یک قطعه از آن را به روز و ارتقا دهید به شما می‌گوید که تست می‌کنم و در صورت عدم وجود خطا به شما آن را می‌فروشم! یعنی ممکن هست پاور سیستم کمی ضعیف باشد یا مشکلات دیگر! پس این سوالات را از فروشنده لطفا بپرسید، من تخصص سخت‌افزار و اسمبل کردن را ندارم!

.

۷- پس از روشن کردن سیستم هیچ تصویری در مانیتور نیست یا هشدار No signal می‌دهد

اگر اول روشن شدن نوشته‌هایی در مانیتور نمایش داده می‌شود و سپس تصویر سیاه هست از کارت گرافیک هست و باید با Safe mode وارد سیستم شد و بررسی کرد که کارت گرافیک سالم هست یا درایور آن را Uninstall یا دوباره نصب کرد. در صورت درست نشدن باید به تعمیرکار مراجعه شود. در صورت وجود هشدار No Signal‌ از همان اول در مانیتور یعنی مانیتور نمی‌تواند هیچ سیگنال برای نمایش نشان دهد. یعنی یا کابل خراب هست، یا خروجی از کیس به مانیتور مشکل پیدا کرده، یا کارت گرافیک سوخته، یا مانیتور مشکل دار هست و ورودی آن خراب شده. در مانیتورهای جدید شما می‌توانید چندید Source برای یک مانیتور مانند HDMI یا VGA انتخاب کنید که در صورت انتخاب اشتباه هم این خطای No Signal را نمایش می‌دهد که با زدن دکمه‌ی آن یا تنظیم دوباره دست می‌شود.

.

۸- پس از وصل شدن به WiFi اینترنت نیست و صفحه‌ای باز نمی‌شود و یا سایر مشکلات اینترنتی

از ویندوز ۷ به بعد شما می‌توانید در صورت وجود خطا در اتصال به شبکه‌ی اینترنتی و Wireless‌ به صورت بسیار ساده بر روی علامت شبکه یا WiFi راست کلیک کرده و گزینه‌ی Troubleshoot problem را انتخاب نمایید. این ابزار خود ویندوز خطای مربوطه را پیدا کرده و خودش رفع می‌نماید و لازم نیست شما ساعت‌ها وقت برای آن بگذارید. یا در صورتی که نتوانست به شما راه‌کار می‌دهد که بسیار ساده هست. اگر ویندوز شما انگلیسی هست و توانایی خواندن انگلیسی را ندارید، از مترجم گوگل می‌توانید استفاده نمایید: translate.google.com

.

پاسخ به سوالات و مشکلات کامپیوتری

در صورتی که سوال شما در موارد بالا نیست پس موارد زیر را خوانده و سپس سوال خود را ارسال نمایید:

  • سوالات در مورد قیمت سخت‌افزار و خرابی آن نپرسید، چون من فروشنده‌ی قطعات کامپیوتری نیستم و در مورد خرابی سخت‌افزار هم این سوالات نیازمند بررسی دقیق و فیزیکی با ابزار مورد نیاز خود از نزدیک هستند و من تنها جوابی که می‌توانم بدهم مراجعه به تعمیرکار هست.
  • در مورد رفع فیلترینگ و راه‌های دسترسی به سایت‌های فیلتر شده و در کل عبور از فیلترینگ سوالی نپرسید.
  • همان‌طور که مطلع هستید به Laptop به فارسی لپ‌تاپ گفته می‌شود، هر دو «پ» دارد! به اشتباه لب تاب گفتن کار خوبی نیست! حتی برای راحتی بیان و عربی بودن کیبورد و …!
  • در مورد هک و نفوذ به اطلاعات مردم سوال نپرسید. و اینکه آیا شما هک شده‌اید یا نه اینجا توضیح داده شده و در این مورد هم سوال نپرسید.
  • عنوان مشکل یا سوال شما «سلام» نیست! چکیده‌ای از سوال و مشکل شماست! مثلا لازم نیست در روش تلگرام اول سلام و احوال پرسی بفرستید و ساعت‌ها منتظر جواب من باشید، در یک PM کل متن و در صورت ممکن تصاویر لازم را بفرستید.
  • فینگلیش خواندن وقت می‌خواهد که بنده ندارم، حتما و حتما فارسی بنویسید.
  • مشخصات سیستم، اعم از ویندوز و سخت‌افزار فراموش نگردد، تصویر از محیط مشکل و سوال به رسیدن به جواب کمک می‌کند. یک متن که من خطا می‌گیرم و یک چیز آمد و فلان چیزی که نمی‌دانم زدم به رفع مشکل شما کمک نمی‌کند! دقیق و با سند توضیح دهید.
  • به دوستانی که ایمیل را به صورت qwewqerdfaksdjf وارد کنند هم جوابی داده نمی‌شود! ایمیل درست نشان دهنده ارزش قائل بودن به سوال خودتان هست و وقتی که ارزشی قائل نیستید من هم جوابی به شما که ایمیل الکی بدهید، نمی‌دهم.
  • به سوالاتی که بالا جواب کامل داده شده در جواب شما فقط شماره‌ی مشکلات رایج را می‌دهم. پس مشکلات رایج را اول دقیق مطالعه کنید. ۹۹٪ مشکلات پرسیده شده را در بالا بنده جواب داده‌ام.
  • و مورد آخر، پاسخ به سوالات و مشکلات کامپیوتری خودتان را در گوگل و ترجیحاً به انگلیسی جستجو کنید، جواب همه سوالات شما در گوگل قبلا حل شده و سریعتر از اینجا به پاسخ خود می‌رسید.

.

با قبول شرایط فوق می‌توانید از طریق روش‌های زیر سوال خود را بپرسید:

.

پرسش در دیدگاه‌های این صفحه:

به منظور پاسخ به سوالات و مشکلات کامپیوتری از بخش دیدگاه‌های انتهای همین صفحه نیز می‌توانید سوال خودتان را بپرسید. برای اینکار بر روی جای خالی و «به بحث بپیوندید…» کلیک کرده و متن خود را با در نظر گرفتن قوانین بالای متن نوشته  و کد کپچا را وارد کرده و بر روی «درج دیدگاه» کلیک نمایید. همچنین در صورتی که می‌خواهید در صورت پاسخ به دیدگاه شما ایمیلی برای شما ارسال گردد بر روی دکمه «اطلاع از پاسخ‌های جدید به دیدگاه شما (خاموش)» در کنار «درج دیدگاه» کلیک کرده (تصویر زنگ) و حالت آن را روشن نمایید.

پرسش در شبکه‌های اجتماعی مانند تلگرام، بله و تویتر (X):

در صورتی که مایل هستید می‌توانید برای پرسش سوال خود در تلگرام به آی‌دی @mehrdad32 و در بله به @mehrdad32_ir پیام ارسال نمایید تا هر موقع که بنده آن را مشاهده کردم به شما پاسخ بدهم.

همچنین در شبکه‌ی اجتماعی Twitter نیز می‌توانید در کنار پرسش یا سوال کوتاه خود آی‌دی بنده (@Mehrdad32_ir) را منشن کنید تا بنده به شما پاسخ بدهم.

در برخی از این روش‌ها نیاز است که شما ابزار دسترسی به آن شبکه‌ی اجتماعی را نیز داشته باشید.

روش ایمیلی:

در این روش شما به یکی از آدرس‌های ایمیل بنده، با ذکر مشکل و مشخصات خودتان، با ارسال تصاویر لازم برای توضیح مشکل، ایمیل می‌فرستید. آدرس ایمیلهای بنده در بخش تماس با ما وجود دارد.

5,952 دیدگاه برای “پاسخ به سوالات و مشکلات کامپیوتری”

  1. mahan

    سلام و وقت بخیر – مخصات مین برد من : گیگا از نوع اینتلی (G41M-ES2L) سوکت تی – fsb 1333 ddr2 800 dual channel – میخاستم بدونم حداکثر سرعتی که یه رم میتونه تو این مادربرد داشته باشه چقدر هست ؟

    1. سلام.من هم این مدل سوالات رو در گوگل می‌گردم و به این نتیجه می‌رسیم:
      DDR2 Specs
      The “4200” refers to the module’s bandwidth (the maximum amount of data it can transfer each second), which is 4200MB/s, or 4.2GB/s. DDR2 PC2-5300 (commonly referred to as DDR2-667) memory is DDR2 designed for use in systems with a 333MHz front-side bus (providing a 667MT/s data transfer rate).

  2. zeinab

    سلام روز بخیر
    من میخوام از نرم افزار کپتیویت خروجی اندروید بگیرم ، از من یوزر و پسورد فون گپ رو میخواد. من هرچه رفتم تو سایت فون گپ تا ثبت نام کنم نشد چون تحریمیم و ایرانو پشتیبانی نمیکنه. با وی پی ان بی وی پی ان کلا نمیشه. حتی فون گپ دسکتاپ رو هم نصب کردم ولی نمیدونم چطور میشه ازش خروجی گرفت؟ میشه لطفا کمکم کنید؟

    1. سلام. شخصا اطلاعی در مورد این موارد ندارم ولی توی گوگل به انگلیسی بگردید حتما راههایی هست…

  3. رحمان

    سلام و درود
    دارم ویندوز 10 رو با فلاش نصب میکنم جلو میره و فایل ها رو کپی میکنه ولی وقتی ریستارت میشه که مراحل نصب رو کامل کنه مجددا از ابتدا شروع به نصب ویندوز میکنه.
    سپاسگذار میشم راهنمایی کنید.

    1. سلام. موقع بوت دوم کلیدی رو نمی‌زنید و خودکار نصب می‌شه؟!

      1. رحمان

        نه هیچ کلیدی نمیزنم و منتظر میشم تا خودش نصب رو ادامه بده

        1. این عبارت رو در گوگل بگردید نتایج مطلوبی داره:
          windows installation loop

        2. رحمان

          سپاسگذارم که وقت گذاشتید.

  4. نام

    دوستان من یه برنامه دانلود کردم وبعد تمام اطلاعات کامپیوترم پرید وبعد یک پیام امده بود

    متن

    ATTENTION!

    Don’t worry, you can return all your files!
    All your files like photos, databases, documents and other important are encrypted with strongest encryption and unique key.
    The only method of recovering files is to purchase decrypt tool and unique key for you.
    This software will decrypt all your encrypted files.
    What guarantees you have?
    You can send one of your encrypted file from your PC and we decrypt it for free.
    But we can decrypt only 1 file for free. File must not contain valuable information.
    You can get and look video overview decrypt tool:

    Price of private key and decrypt software is $980.
    Discount 50% available if you contact us first 72 hours, that’s price for you is $490.
    Please note that you’ll never restore your data without payment.
    Check your e-mail “Spam” or “Junk” folder if you don’t get answer more than 6 hours.

    To get this software you need write on our e-mail:

    Reserve e-mail address to contact us:

    Your personal ID:

    کسی میدونه کمکم کنه
    ویندوز عوض کردم فرقی نکرد راستی سرعت کامپیوترم خیلی امده پایین

    1. سلام. از بالای سایت «باج افزار» رو در سایت بگردید برای همین مشکل شماست…

  5. Sky | سما

    سلام خسته نباشین
    من ویندوز سیستمم 8.1 هستش
    بعد وقتی نرم افزار نصب میکنم ارور 0×00007b میده
    خواهش میکنم کمک کنید
    حل نمیشه هیچ جوره….

  6. امیر

    سلام.من یه مودم خریدم مدل دلینک2730 u .میخواستم بدونم چطوری باید راه اندازیش کنم .مراحلشو کلا توضیح بدید.تشکر

    1. سلام. داخل دستگاه یک Disk هست که داخل اون آموزش کامل به صورت PDF قرار می‌دن. سایت سازنده هم این آموزش‌ها رو داره. ولی بهتره از ISP که اینترنت خریداری می‌کنید این آموزش رو بخوایید تا دقیق به شما مواردی که باید در مراحل اون‌ها رو تنظیم کنید رو بگن.

  7. ناشناس

    سلام خواهش میکنم بهم بگید کدوم اینترنتو انتخاب کنم مخابرات که دزده شاتل هم برادرشه الانم پارس انلاین دارم دانلود شبانه برام مهمه و خب البته نت گردی هم دارم خودم میدونم که حجم زیاد مصرف نمیکنم برنامه ریزی میکنم ولی این پارس انلاین هم مثل مخابرات دزده و اصلا جواب نمیده الان ۱۰- ۱۱ روزه از ۱۲۰ گیگ حجمم شده ۱۱۵ گیگ پولم رفت بیشرفا جواب نمیدن

    1. سلام. اگه شما برای جواب خودتون ارزشی قائل بودید که ایمیل درست می‌زدید و اسم حداقل معنی دار انتخاب می‌کردید! در جوابتون باید بگم شما اصلا از اینترنت استفاده نکنید بهتره! چون همه رو دزد کردید!

  8. Matin

    سلام
    سوال داشتم
    هاردمو کندم که سیستمو تمیز کنم توشو بعد که کارم تموم شد
    هاردو جا زدم ولی بعد که روشن کردم فقط صدای فن میامد و تصویر نمیداد
    چرا؟
    دلیلش چیه?

    1. سلام. صدای سلامت سیستم میاد:
      http://bit.ly/BIOSBeeps

      اگه میاد خروجی کارت گرافیک و ورودی مانیتور رو چک کنید. اگه لوگوی مادربورد میاد که باید تنظیمات بایوس رو بررسی کنید (توی همین صفحه مورد ۱ رو می‌تونید مطالعه کنید)

  9. مرتضی

    س خسته نباشی روسیستمم نرم افزار بلواستکس نصب کردم بعد پاکش کردم ولی دوباره میخوام نصب کنم نصب نمیشه

    1. ع س!
      توی مطلب خودش توضیح داده شده بود:
      https://www.mehrdad32.ir/3936/uninstall-bluestacks-windows/

  10. neda

    با سلام من به اشتباه دکمه ی ctrl+z رو زدم تمام فایل های من حذف شد من چطوری برگردونم فایل ها رو؟ لطفا کمکم کنید

    1. سلام. ببینید توی بالا گفتم همه چی رو توی سوالتون توضیح بدید! سیستم‌عامل و دقیق کجای اون و …! یه کنترل زد که نمی‌شه اینها رو ازش فهمید! توی Explorer ویندوز اگه این کار رو کردید قبلش Cut کرده بودید از جایی؟ برگشته همونجا! دقیق بگید کجا و چطوری این اتفاق افتاده تا بتونم کمک کنم.

نظرات بسته شده اند.