پاسخ به سوالات و مشکلات کامپیوتری

پاسخ به سوالات و مشکلات کامپیوتری

در این صفحه به سوالات کامپیوتری شما کاربران در حد تخصص و دانش پاسخ داده می‌شود، ولی حتما قبل از پرسیدن سوال نکات زیر را حتما رعایت نمایید چون به دلیل بالا بودن تعداد سوالات و وقت کم سوالاتی که این موارد و سوالات مشابه زیر را پرسیده باشند، بدون جواب می‌ماند:

.

سوالات و مشکلات رایج کامپیوتری

۱- سیستم من بالا نمی‌آید و یا بعد از روشن شدن ریستارت می‌شود و یا خطای Boot می‌دهد و ریکاوری می‌خواهد.

برای رفع این موارد شما باید اول دلیل اصلی مشکل خودتان را پیدا کنید و از نرم‌افزار شروع کنید. اگر سیستم شما در حد بالا آمدن به مرحله‌ی تنظیمات BIOS می‌رسد با این روش آن را Diagnostic یا مشکل یابی نمایید. اکثرا فایل بوت از روی هارد شما پاک شده که باید دیسک ویندوز را در سیستم گذاشته و به مرحله‌ی Repair آن بروید تا مشکلات بوت را خودکار حل نماید. کار بعدی برای تست خرابی سخت‌افزار جدا کردن هارد، رم و سخت‌افزارهای دیگر از سیستم و تست روشن شدن آن هست که اگر مثلا با در آوردن رم سیستم بدون مشکل روشن شد و بالا آمد یعنی رم یا محل قرار دادن آن خراب هست. همچنین صداها و بوق‌های بالا آمدن سیستم در مشکل یابی آن بسیار کمک می‌کنند که در این لینک می‌توانید معنی این صداها را مشاهده نمایید. سایر مشکلات شما در این مورد با رفع نشدن با این روش‌ها سخت‌افزاری هست و باید کیس یا لپ‌تاپ به تعمیر یا گارانتی آن برده شود.

.

۲- از کجا بفهمم هک شده‌ام؟ تلگرام من آیا هک شده؟ برای مقابله با هک در اینستاگرام چه باید کرد؟

خیلی از سوالات این روز کاربران از بنده این سه سوال هست و جواب آنها را در این لینک داده‌ام. اول آن را مطالعه نمایید و در صورت داشتن سوال بیشتر در همان مطلب بپرسید و لازم نیست به ایمیل و تلگرام بنده بابت آن پیغام دهید.

.

۳- آیا این سخت‌افزار بازی من رو می‌کشه و سخت‌افزار من توان اجرای این بازی را دارد؟

کافیست شما به سایت Can I Run It رفته و در وسط صفحه بازی را انتخاب کرده و سپس سیستم خودتان را هم در زیر آن شرح دهید تا حداقل سیستم مورد نیاز برای آن بازی را استخراج کرده و با سیستم شما مقایسه می‌کند و به شما اعلام می‌کند که شما می‌توانید یا نه؟ البته خیلی از اوقات با کم کردن کیفیت بازی تا حدی می‌توان در سیستم ضعیف نیز اجرا کرد. (برای اطلاعات بیشتر در مورد بهبود نرم‌افزاری این مطلب خوانده شود)

.

۴- مانیتور تصویری ندارد و سیاه هست ولی کیس روشن هست، مشکل کجاست؟

این سوال نیز بارها پرسیده شده و دلیل این مشکل چند حالت بیشتر نیست! باید اول از منبع مشکل بررسی کنید. یعنی پشت کیس خودتان را ببینید، اگر سیم VGA هست و به کارت گرافیک وصل هست، آن را موقتا به خروجی مادربورد وصل کنید و اگر مانیتور شما قابلیت اتصال با HDMI را دارد با این کابل کیس را به مانیتور وصل کرده و تست کنید، اگر باز هم خروجی نداشتید و حتی لوگوی مادربورد را هم نشان نمی‌دهد یعنی مشکل سخت‌افزاری هست و ربطی به تنظیمات BIOS و کارت گرافیک ندارد. در صورت امکان با یک مانیتور و سیم دیگر نیز می‌توانید سالم بودن کیس را مطمئن شوید.

.

۵- فایل فشرده از اینترنت دانلود کردم و موقع باز کردن خطا می‌دهد، چطور این مشکل را رفع کنم؟

فایل‌هایی که از اینترنت دانلود می‌شوند ممکن است ناقص دانلود شود! برای مطمئن شدن شما می‌توانید CRC فایل و حجم را با سایت مقایسه کنید و در صورت امکان باید فایل دوباره دانلود بشود و اگر باز هم خطا داشت یا فایل از منبع خراب هست و باید به ادمین سایت اطلاع دهید یا اینکه سمت سیستم شما هست و باید خطا را دقیق مطالعه کرده و بدانید خطا از چه موردی هست. اگر فایل خراب باشد. در کل تمامی خطاهای مشاهده شده در فایل فشرده در این مطلب آورده شده می‌توانید مطالعه کنید.

.

۶- این سخت‌افزار با مادربوید و پاور سیستم من می‌خواند؟ یا سوالات دیگر در مورد ارتقا سیستم

ببینید دوستان عزیز، من فروشنده و اسمبلر سیستم نیستم که تجربه‌ی این کارها را داشته باشم یا کار روزمره‌ی من این باشد! من برنامه‌نویس و طراح نرم‌افزار سیستم هستم! در مورد سخت‌افزار هم اطلاعاتی دارم که قابل توصیه به دیگران شاید نیست و ممکن هست درست نباشد! خود فروشنده سیستم سخت‌افزاری هم شما اگر کیس ببرید و بخواهید یک قطعه از آن را به روز و ارتقا دهید به شما می‌گوید که تست می‌کنم و در صورت عدم وجود خطا به شما آن را می‌فروشم! یعنی ممکن هست پاور سیستم کمی ضعیف باشد یا مشکلات دیگر! پس این سوالات را از فروشنده لطفا بپرسید، من تخصص سخت‌افزار و اسمبل کردن را ندارم!

.

۷- پس از روشن کردن سیستم هیچ تصویری در مانیتور نیست یا هشدار No signal می‌دهد

اگر اول روشن شدن نوشته‌هایی در مانیتور نمایش داده می‌شود و سپس تصویر سیاه هست از کارت گرافیک هست و باید با Safe mode وارد سیستم شد و بررسی کرد که کارت گرافیک سالم هست یا درایور آن را Uninstall یا دوباره نصب کرد. در صورت درست نشدن باید به تعمیرکار مراجعه شود. در صورت وجود هشدار No Signal‌ از همان اول در مانیتور یعنی مانیتور نمی‌تواند هیچ سیگنال برای نمایش نشان دهد. یعنی یا کابل خراب هست، یا خروجی از کیس به مانیتور مشکل پیدا کرده، یا کارت گرافیک سوخته، یا مانیتور مشکل دار هست و ورودی آن خراب شده. در مانیتورهای جدید شما می‌توانید چندید Source برای یک مانیتور مانند HDMI یا VGA انتخاب کنید که در صورت انتخاب اشتباه هم این خطای No Signal را نمایش می‌دهد که با زدن دکمه‌ی آن یا تنظیم دوباره دست می‌شود.

.

۸- پس از وصل شدن به WiFi اینترنت نیست و صفحه‌ای باز نمی‌شود و یا سایر مشکلات اینترنتی

از ویندوز ۷ به بعد شما می‌توانید در صورت وجود خطا در اتصال به شبکه‌ی اینترنتی و Wireless‌ به صورت بسیار ساده بر روی علامت شبکه یا WiFi راست کلیک کرده و گزینه‌ی Troubleshoot problem را انتخاب نمایید. این ابزار خود ویندوز خطای مربوطه را پیدا کرده و خودش رفع می‌نماید و لازم نیست شما ساعت‌ها وقت برای آن بگذارید. یا در صورتی که نتوانست به شما راه‌کار می‌دهد که بسیار ساده هست. اگر ویندوز شما انگلیسی هست و توانایی خواندن انگلیسی را ندارید، از مترجم گوگل می‌توانید استفاده نمایید: translate.google.com

.

پاسخ به سوالات و مشکلات کامپیوتری

در صورتی که سوال شما در موارد بالا نیست پس موارد زیر را خوانده و سپس سوال خود را ارسال نمایید:

  • سوالات در مورد قیمت سخت‌افزار و خرابی آن نپرسید، چون من فروشنده‌ی قطعات کامپیوتری نیستم و در مورد خرابی سخت‌افزار هم این سوالات نیازمند بررسی دقیق و فیزیکی با ابزار مورد نیاز خود از نزدیک هستند و من تنها جوابی که می‌توانم بدهم مراجعه به تعمیرکار هست.
  • در مورد رفع فیلترینگ و راه‌های دسترسی به سایت‌های فیلتر شده و در کل عبور از فیلترینگ سوالی نپرسید.
  • همان‌طور که مطلع هستید به Laptop به فارسی لپ‌تاپ گفته می‌شود، هر دو «پ» دارد! به اشتباه لب تاب گفتن کار خوبی نیست! حتی برای راحتی بیان و عربی بودن کیبورد و …!
  • در مورد هک و نفوذ به اطلاعات مردم سوال نپرسید. و اینکه آیا شما هک شده‌اید یا نه اینجا توضیح داده شده و در این مورد هم سوال نپرسید.
  • عنوان مشکل یا سوال شما «سلام» نیست! چکیده‌ای از سوال و مشکل شماست! مثلا لازم نیست در روش تلگرام اول سلام و احوال پرسی بفرستید و ساعت‌ها منتظر جواب من باشید، در یک PM کل متن و در صورت ممکن تصاویر لازم را بفرستید.
  • فینگلیش خواندن وقت می‌خواهد که بنده ندارم، حتما و حتما فارسی بنویسید.
  • مشخصات سیستم، اعم از ویندوز و سخت‌افزار فراموش نگردد، تصویر از محیط مشکل و سوال به رسیدن به جواب کمک می‌کند. یک متن که من خطا می‌گیرم و یک چیز آمد و فلان چیزی که نمی‌دانم زدم به رفع مشکل شما کمک نمی‌کند! دقیق و با سند توضیح دهید.
  • به دوستانی که ایمیل را به صورت qwewqerdfaksdjf وارد کنند هم جوابی داده نمی‌شود! ایمیل درست نشان دهنده ارزش قائل بودن به سوال خودتان هست و وقتی که ارزشی قائل نیستید من هم جوابی به شما که ایمیل الکی بدهید، نمی‌دهم.
  • به سوالاتی که بالا جواب کامل داده شده در جواب شما فقط شماره‌ی مشکلات رایج را می‌دهم. پس مشکلات رایج را اول دقیق مطالعه کنید. ۹۹٪ مشکلات پرسیده شده را در بالا بنده جواب داده‌ام.
  • و مورد آخر، پاسخ به سوالات و مشکلات کامپیوتری خودتان را در گوگل و ترجیحاً به انگلیسی جستجو کنید، جواب همه سوالات شما در گوگل قبلا حل شده و سریعتر از اینجا به پاسخ خود می‌رسید.

.

با قبول شرایط فوق می‌توانید از طریق روش‌های زیر سوال خود را بپرسید:

.

پرسش در دیدگاه‌های این صفحه:

به منظور پاسخ به سوالات و مشکلات کامپیوتری از بخش دیدگاه‌های انتهای همین صفحه نیز می‌توانید سوال خودتان را بپرسید. برای اینکار بر روی جای خالی و «به بحث بپیوندید…» کلیک کرده و متن خود را با در نظر گرفتن قوانین بالای متن نوشته  و کد کپچا را وارد کرده و بر روی «درج دیدگاه» کلیک نمایید. همچنین در صورتی که می‌خواهید در صورت پاسخ به دیدگاه شما ایمیلی برای شما ارسال گردد بر روی دکمه «اطلاع از پاسخ‌های جدید به دیدگاه شما (خاموش)» در کنار «درج دیدگاه» کلیک کرده (تصویر زنگ) و حالت آن را روشن نمایید.

پرسش در شبکه‌های اجتماعی مانند تلگرام، بله و تویتر (X):

در صورتی که مایل هستید می‌توانید برای پرسش سوال خود در تلگرام به آی‌دی @mehrdad32 و در بله به @mehrdad32_ir پیام ارسال نمایید تا هر موقع که بنده آن را مشاهده کردم به شما پاسخ بدهم.

همچنین در شبکه‌ی اجتماعی Twitter نیز می‌توانید در کنار پرسش یا سوال کوتاه خود آی‌دی بنده (@Mehrdad32_ir) را منشن کنید تا بنده به شما پاسخ بدهم.

در برخی از این روش‌ها نیاز است که شما ابزار دسترسی به آن شبکه‌ی اجتماعی را نیز داشته باشید.

روش ایمیلی:

در این روش شما به یکی از آدرس‌های ایمیل بنده، با ذکر مشکل و مشخصات خودتان، با ارسال تصاویر لازم برای توضیح مشکل، ایمیل می‌فرستید. آدرس ایمیلهای بنده در بخش تماس با ما وجود دارد.

5,952 دیدگاه برای “پاسخ به سوالات و مشکلات کامپیوتری”

  1. سلام
    لطفا در زیر همون مشکل قبلی بنویسید و در جواب من که بدونم بحث از چی شروع شده و الان کجای کار هستیم!
    الان من نمی دونم چه لینکی دادم که نتونستید باز کنید!
    در مورد مشکل قفل گذاری هم فکر نمی‌کنم بشه کاری کرد و هر فایل شاید با یک ابر کامپیوتر نزدیک سالها کار بخواد تا بازش کنه! چون از قویترین الگوریتم‌های رمز گذاری ویندوز استفاده می‌کنه ولی چون ایکس پی بوده ممکنه با نصب نرم‌افزارهایی مثل آنلاکر و تیک‌آونرشیپ مورد رو رفع کرد
    این لینک گوگل رو که امیدوارم براتون باز بشه رو مطالعه کنید در مورد مشکل شماست
    https://www.google.com/search?site=&source=hp&q=open+windows+xp+encrypted+files+in+windows+7

  2. reza

    متاسفم اشتباه فرستادم عکس رو

    1. دقت کنید لطفا

      جوابی که به سوال قبلی شما داده بودم:

      سر و صدای لپ تات از فن و هارد دیسک اون می‌تونه باشه
      حالا شما ببینید فن اون کثیف هست یا سرعت هارد کم شده که سر و صدا می‌کنه
      ریست شدن هم به سی‌پی‌یو و هارد مربوط می‌شه و به نصب بودن و تنظیمات نرم‌افزاری سیستم! متاسفاده هیچ کدوم از مشلات شما نرم‌افزاری کامل نیست که بشه از اینجا حلش کرد
      به مرکز معتبر و گارانتی لپ‌تاپ مراجعه کنید

  3. moshaver

    in error az chist har chand bar windoz avaz mikonam bazam error mide system be ham mirize
    C:WINXP SP2system32config/ SysEvent.Evt

    1. با سلام
      ممنون زحمت کشیدید و فارسی رو فارسی نوشتید
      هارد دیسک مشکل سخت افزاری داره و هر چند بار هم ویندوز عوض کنید مشکل پابرجا هست
      هارد دیسک رو به مرکز معتبر بدید برای رفع مشکل یا یک هارد دیسک دیگه خریداری کنید

  4. دانیال

    سلام یه نرم افزاری هست مربوط به گوشی میشه وقتی میخوام نصبش کنم این ارور رو میده چی هست باید چیکار کنم

    1. سلام
      این رو از جای معتبر دانلود کردید؟! از شکل ظاهری به ویروس می‌خوره تا فایل نصبی
      فایل رو اینجا تست کنید اول:
      https://www.virustotal.com/
      اگه کاملا پاک بود در جواب همین دیدگاه پاسخ بدید تا موارد قابل بررسی رو بگم
      آدرس سایتی که فایل رو هم از اونجا دانلود کردید بدید تا بررسی کنم

  5. احسان

    سلام لپتاپ HP 450 G1 خریدم درایور فینگر پرینت نصب میشه ولی اجرا نمیشود کلی نرم افزار مـل Simplepass و hp protected tools security رو هم نصب کردم هرچی درایور دیگه برای سیستم عامل های مختلف نیز امتحان کردم حتی بایوس یستم رو هم آپدیت کردم ولی fingerprint فعال نشد. حتی داخل نرم افزارهای مدیریت سکیوریتی گزینه فینگر پرینت علامت ضربدر قرمز دارد. لطفا راهنمایی فرمایید.

    1. سلام
      بر اساس تجربه در بین لپ تاپ های اچ پی از این موارد کم دیده نمی شود و راه جل گارانتی تعویض هست و یا تعمیرگاه مجاز
      چون سخت افزاری مشکل دارند
      یا فینگر پرینت یا وب کم
      توی اینترنت به انگلیسی هم بگردید همه با تعویض شرکتی تونستن فقط مشکل رو حل کنن

  6. Ali A

    سلام امروز به مورد جدید برخوردم که خیلی مهمه و برای دیگران هم حتما پیش میاد
    اینکه ما بدون دقت در موبایل وقتی با گوگل گوگل درایو یا گوگل پلاس کار میکنیم یا بنحوی اکانتی تعریف میکنیم مثل پیکاسا عکسها اتومات اپلود میشه به گوگل. من تا حالا نمیدونستم امروز که اتفاقی عکسهای مدتی پیش رو در گوگل پلاسم دیدم متوجه این مشکل شدم اما جایی برای مدیریت و حذف عکسها پیدا نکردم شما میدانید چکار باید کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

    1. سلام
      در همون پیکاسا و گوگل پلاس وارد تنظیمات شده و تیک آپلود عکس ها رو بردارید
      موقع اجرا از شما سوال کرده بوده و شما یا یکی دیگه که گوشی دستش بوده قبول کرده
      وگرنه بصورت معمول این گزینه ها همه خاموش هستند

  7. احمدرضا

    یه عکس رو با نرمافزار موبایل اکسپلورر جاوا رمز گذاشتم براش.الان رمزو فراموش کردم.امکان باز کردنش هست؟

    1. عکس رو بدید تا بتونم بظری بدم

  8. سلام
    اینستاگرام از چند روز پیش کاربرانش رو که تشخیص داده اسپم هستند و اون کاربران رو بیشتر ریپورت کردن بن کرده و از لیست فالوور ها برداشته
    دوباره ثبت نام کنید و موارد موجود در شرایط استفاده و ثبت نام در اون رو دقیق مطالعه کنید تا این مشکل دوباره پیش نیاد

  9. هیوا

    من وقتی می خوام از یوتیو ب دانلود کنم این پیام میاد و دیگه عمرا دانلود نمیشه

    1. این پیام محترم عتوانی شکلی شمایلی نداره ما هم ببینیم و نظر بدیم؟

  10. شاهين

    سلام کامپیوترم دو سه دقیقه بعد روشن شدن هنگ می کنه و یه مدت بعد رسیت میشه ویندوز جدید هم روش نصب کردم ولی بازم اینجوری میشه اشکال سخت افزار یه؟در ضمن تو محیط safemode به خوبی کار می کنه ولی تو حالت عادی تا می خوام از dvd نرم افزار نصب کنم اینجوری میشه.ممنون میشم راهنمایی کنید.

    1. سلام
      اگه هر نوع ویندوزی نصب می کنید مشکل سخت افزاری هست
      اولین مشکل مربوط به هارد می شه که ممکن هست بدسکتور داشته باشه
      مورد بعدی سی پی یو هست که باید چک بشه
      در کل باید به مرکز معتبر کامپیوتری مراجعه کنید

نظرات بسته شده اند.